جهت اطلاع از قیمت فناوری اطلاعات و نرم افزار مشاوره مدیریت تیارا با شماره های 021-44317857 021-44317857 تماس بگیرید .
نتیجه و برآورد فناوری اطلاعات و نرم افزارها یک موجود زنده است که نیازمند توسعه، رشد، نگهداری و تحول است. ضعف یا قوت در هر کدام از این بخش ها منجر به اثر سوء یا تعالی می شود. اما اگر بخواهیم یک هواپیما را که درون آن نشستیم بهبود دهیم چکار باید کرد؟
نتیجه و برآورد فناوری اطلاعات و نرم افزارها یک موجود زنده است که نیازمند توسعه، رشد، نگهداری و تحول است. ضعف یا قوت در هر کدام از این بخش ها منجر به اثر سوء یا تعالی می شود. اما اگر بخواهیم یک هواپیما را که درون آن نشستیم بهبود دهیم چکار باید کرد؟
تفاوتی نمیکند که یک نرم افزار یا یک تحول در فناوری اطلاعات تولید یا خریداری شود، اولین پیش نیاز شناخت، رعایت و ارزیابی اصولی است که آن امکان فناورانه یا نرم افزار با امکان سنجی ها و نیازمندی های مدنظر و هدفگذاری شده همخوانی داشته باشد. در مرحله بعدی، استقرار و بازمهندسی های لازم برای بهره برداری است که اگرچه همواره اجرا می شود ولی درست اجرا نشدن آن به جای ارزش افزوده تبدیل به یک فرآیند تولید هزینه و درگیر کردن منابع خواهد شد و بخش مهمی از این منابع در پشتیبانی و ارتباطات با مخاطب و مشتریان است که خود فرآیندی بزرگ است که می تواند به شکل بازگشتی تا نقطه شروع تولید اثرگذار باشد. پشتیبانی یعنی دریافت بازخوردی که اطلاعات مفیدی برای توسعه و تحول جمع آوری می کند و تواما رضایت و اعتماد مخاطب را هم فراهم می کند.
سپس نحوه استقرار و رویکرد ارائه دهنده محصول نرم افزاری برای استقرار بررسی می شود. میزان ریسک های استقرار و بازگشت به نقطه صفر بررسی می شود. سپس نگهداری و پشتیبانی ها بررسی خواهد شد. در انتها میزان توسعه پذیری در دو آیتم توسعه امکانات-فناوری (قابلیت ها) و ارتباطات در وضعیت سرویس دهنده و سرویس گیرنده که محصول نرم افزاری در طول زمان شکل ایزوله نداشته باشد و بتواند در ساختار فرآیندهای سازمانی اتوماسیون شده یا ERP جای بگیرد.
پشتیبانی های آنلاین برای سامانه ها و تشکیل درخت دانش برای تسریع و کاهش زمان پشتیبانی و تشکیل بانک دانش کاربری یکی از مرسوم ترین و کم هزینه ترین مواردی است که امکان پایداری سامانه ها را فراهم می کند. بسترهای مختلف برگزاری جلسات آنلاین کلاس دارای نکات و موارد زیادی هستند که برای هر کاربر به تبع نوع دیوایس، اینترنت و مرورگر و ... متفاوت است و لذا نیازمند یک پشتیبانی با تجربه و مسلط به تمامی این پلتفرم ها وجود دارد.
برای این منظور نیاز است اقداماتی را در 3 بخش آموزش فنی، آموزش ارتباطی و فعالسازی مدیریت دانش را در مراکز تماس لحاظ کرد تا واحد پشتیبانی بخشی از بازخوردها و نیازمندی های بازار و کاربران را برای مدیریت محصول به شکل اطلاعاتی آماری تهیه و به شکل دوره ای جمع آوری و در سطوح مختلف توسعه محصول و پشتیبانی نرم افزار استفاده شود.
این قابلیت رقابتی با توسعه پذیری و داشتن نقشه راه توسعه نرم افزار امکان پذیر است. نیازها و تقاضاهای مخاطبان و مشتریان همیشه در حال افزایش، رشد و توسعه است و هماهنگی با این رشد و توسعه بیرونی نیاز به واسطه ای دارد که نگاه بیرونی را درونی سازی کند. تجربیات متنوع مدیر محصول و مشاور تولید نرم افزار در محصولات متنوع و حوزه های مختلف مشتریان باعث می شود که قابلیت ها و امکانات محصول در رقابت بازار موفق تر باشد.